Agrichem is nu UPL Benelux B.V.

Met de start van dit nieuwe jaar willen wij u, uw familie en collega’s het beste wensen.

Tevens willen wij u informeren dat als laatste stap van de overname van Agrichem B.V. door UPL Ltd., wij per met ingang van 1 januari 2015 onze bedrijfsnaam hebben aangepast van Agrichem B.V. naar:

UPL Benelux B.V.

Wij geven hiermee invulling aan onze wens om samen met onze collega’s wereldwijd te bouwen aan een bedrijf dat in ieder land onder dezelfde naam bekend staat, een naam die staat voor kwaliteit en het streven om steeds te blijven verbeteren.

UPL Benelux B.V. is een verkooporganisatie geworden die de verkoop van eigen producten en producten van derden verzorgt voor de Benelux en Zwitserland. Voor levering van onze producten buiten de Benelux en Zwitserland kunt u terecht bij een van onze zusterorganisaties (zie www.upleurope.com).

Voor u als klant van UPL Benelux B.V. verandert er in de praktijk niets. De overgang betreft enkel een naamswijziging. Zaken zoals Kvk-nummer, bankdetails en adresgegevens blijven allemaal ongewijzigd.

Als gevolg van de naamswijziging, zullen er met ingang van 2016 wel enkele productnamen wijzigen. Hierover zullen we u in de loop van dit aankomende seizoen uitvoerig informeren.

Tenslotte willen wij u wijzen op onze nieuwe website: www.uplbenelux.be, hierop kunt u informatie over ons bedrijf, het team, de producten (etiketteksten en de laatste MSDS-en), productgegevens (w-nummers, ADR gegevens, ect.), brochures en onze nieuwsberichten terug vinden.

We kijken er naar uit om u, met ons team, de vertrouwde kwaliteit en service te blijven leveren onder de nieuwe naam.